Accommodatie

The haven

The Haven is een rustige, ontspannen en goed onderhouden River Lodge, beoordeeld als een van de beste accommodaties en restaurants in de regio Jinja. The Haven heeft 10 kamers en 10 tenten. Geniet van de rust en adembenemend uitzicht op het startpunt van raften bij de eerste waterval van de Witte Nijl. Laat alle spanningen van het stadsleven achter je terwijl je je ontspant en staar naar het zacht stromende water van de langste rivier ter wereld.

thehaven2

Het restaurant en de bar in het centrum van de lodge met uitzicht op de machtige rivier de Nijl en de waterval. Bekijk de visarend, visotters, hagedissen, apen en ongelooflijke vogelsoorten vanaf het ruime terras en geniet van het heerlijke eten. Daarnaast is het het hele jaar door weelderig en vergelijkbaar koel door het microklimaat van de waterval.

The Haven heeft een zwembad (alleen voor overnachtende gasten), DSTV, een sterke, gratis en betrouwbare wifi (geen wachtwoord), waar u kunt kiezen uit 2 aanbieders.

De plaats draait op zonne-energie en biedt 24 uur per dag elektriciteit, internet en warm water. Ons bron- en regenwater wordt meerdere malen gefilterd en gereinigd met 24 uur UV-filter in de toevoerleiding.

Website