Accommodatie

Fort Murchison

Gelegen aan de oostelijke oevers van de langzaam stromende Albert Nile, doet Fort Murchison denken aan het idee van een goed onderhouden geïsoleerde voorpost uit tijden waar Arabische handelaren het Afrikaanse achterland bezochten en legendarische ontdekkingsreizigers expedities leidden op zoek naar de bron van de Nijl. Gebouwd op de juiste plek en geïnspireerd door de historische achtergrond, Fort Murchison is anders dan alle andere accomodaties in Oeganda. De massieve toren, de aardkleurige muren, de zweem van de Swahili-stijl ... zullen indruk op je maken vanaf je aankomst tot aan je vertrek

resize_1392304944

Fort Murchison biedt een verscheidenheid aan comfortabele accommodaties voor budgetten van de midden- tot lagere markt, of het nu in onze prachtige kamers is of onze comfortabele rieten tenten met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.

Fort Murchison ligt in het voormalige Aswa Lolim Game-reservaat, net buiten de noordelijke parkgrenzen van het Murchison Falls National Park. Het ligt in een prachtige omgeving en kijkt uit op de majestueuze Albert Nijl.