Korte rondreizen

Queen Elisabeth - 3 dagen

Dag 1

Om 6.00 uur komt jullie chauffeur jullie ophalen in Kampala en vertrekken jullie richting Queen Elisabeth National Park. De reis duurt (exclusief lunch tijd en stoppen onderweg) ongeveer 8 uur.

Rond 15:00 kom je aan bij het park. De beste game drives zijn in de avond en vroeg in de ochtend. Nadat je bij de entree van het park de formaliteiten hebt afgehandeld (dit doet de chauffeur voor jullie) kan je naar binnen. Queen Elisabeth is een groot park, het kan dus even zoeken zijn naar de dieren.

Jullie slapen in the Bush Lodge aan het Kazinga Channel. Je slaapt met zijn twee├źn in een safari tent. De douches en faciliteiten zijn gedeeld.

Avondeten is inbegrepen, drankjes zijn exclusief.

Dag 2

Om 5:30 sta je op voor het ontbijt (inclusief) zodat je om 6:00 in de auto zit voor de ochtend game-drive. In de ochtend heb je de meeste kans om de leeuwen in actie te
zien. Zoeken dus!

Rond een uurtje of 10 / 11 is het te warm voor de dieren en kan je langzaam terug rijden naar het centrum van het park. Dit heet Mweya, daar staat een gigantische lodge met een all you can eat buffet en een dik zwembad. Hier kan je eventueel de warme uren verblijven. Je kan ook naar de Tembo Canteen gaan. Een leuk tentje met een relaxte tuin met een prachtig uitzicht. Hier kan je een goedkopere maaltijd krijgen, of gewoon een drankje doen en genieten van het uitzicht.

Rond een uurtje of 15:00 kan je weer het park in en opzoek naar dieren! Rond de
schemer heb je het meeste kans op leopards, kijk goed in de bomen!

Rond 18:00 moet je weer richting de Bush Lodge, want je wil in het donker geen kudde
olifanten tegen komen.

Rond 19:00 krijg je avondeten (inclusief)

Dag 3

Om 5:30 sta je op voor het ontbijt (inclusief) zodat je om 6:00 in de auto zit voor de ochtend game-drive. In de ochtend heb je de meeste kans om de leeuwen in actie te
zien. Zoeken dus!

Om 10:00 moet je de terug weg inzetten zodat je rond 18:00 weer in Kampala bent.

Accommodatie: Bush Lodge, twee persoon tent gedeelde faciliteiten
Maaltijden: 2x ontbijt / 2x avond eten in de Bush Lodge