Rondreizen

Op een bijzondere manier kennismaken met de cultuur, natuur en lokale bevolking? Bijzondere locaties bezoeken en oog in oog staan met traditionele stammen. Een rondreis door één van onze bestemming kan je zo bijzonder maken als je zelf wilt. We hebben een aantal reizen voor je samen gesteld, maar je kan ook bij ons langskomen om een persoonlijke avontuur samen te stellen. Je kan in een groep reizen, individueel maar bijvoorbeeld ook een self-drive.

Bekijk alle kort rondreizen (minder dan 7 dagen)
Bekijk alle rondreizen (vanaf 1 week)

Familiereizen

Opzoek naar een bijzondere besteding van de vakantie met je gezin? Misschien is dan een vrijwilligerswerk gecombineerd met een rondreis in Oeganda of Burkina Faso een idee.

Samen zoeken we een passend project, regelen alles ter plekke. We bereiden de reis in Nederland al goed voor, zodat de tijd daar effectief gebruikt kan worden en de jongeren kinderen ook weten waar ze terecht komen. Interesse neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Jongerenreizen

Net klaar met je studie of heb je zin in een ander soort vakantie? Een avontuur, jezelf en een andere cultuur leren kennen en iets betekenen voor een ander. Vriendschap, grenzen verleggen, prachtige natuur. Met een groep van minimaal 6 en maximaal 12 jongeren kan je op reis.

Vrijwilligerswerk

Een uitstekende manier om een land en cultuur op een intensieve manier te leren kennen. Je draagt voor korte of langere tijd bij aan de ontwikkeling en vooruitgang van een lokaal project in een ontwikkelingsland. In je eentje in een ver dorpje, waar je jou specialisme aan de lokale bevolking overdraagt of op een groter project in een levendige stad waar je je handen uit de mouwen steekt om kinderopvanghuis draaiende te houden of gastcolleges geeft op de universiteit.

We hebben vrijwilligerswerk voor iedereen die iets wil doen in een ontwikkelingsland. Jong of oud, een jaar weg of een paar weken, vakspecialist of net klaar met school er is altijd een project dat jou hulp kan gebruiken. Ons doel is om jou kwaliteiten op de juiste manier in te zetten om zo de lokale projecten in een ontwikkelingsland een stapje verder te helpen.

Bekijk alle mogelijkheden